Δυο | Ένας έρωτας, δυο εβδομάδες μετά.

31
175

Έρωτας, πραγματικός, ακόμα και της φαντασίας.
Κινητήρια δύναμη κάθε ανθρώπου.
Για να μπεις στο κλίμα, πάτα εδώ.

Έρωτας δυο εβδομάδες μετάΣτο μπαλκόνι ενός σπιτιού κάπου στο κέντρο της Αθήνας, φωτισμένο με το λιγοστό φως των κεριών και υπό τους ήχους τζαζ κομματιών, η Αφροδίτη περιμένει τον Αχιλλέα καρτερικά φορώντας ένα δαντελένιο φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ελαφρά.

Ο Αχιλλέας επιστρέφει και ακολουθεί τη μουσική διαδρομή. Την αγγίζει στους ώμους δίνοντας της ένα φιλί στο λαιμό.

Αχιλλέας : Πέρασαν ήδη δυο εβδομάδες χωρίς να γευτώ την γλυκιά αίσθηση από τα φιλιά σου, τα χάδια, τους ψιθύρους στο σκοτάδι όταν γίνεσαι δική μου…

είπε και κατέβασε τις τιράντες από το φόρεμα της αργά και βασανιστικά.

Γύρισε και τον κοίταξε βαθιά στα μάτια λύνοντας τα μαλλιά της και αφήνοντας τα να πέσουν στους ώμους.

Αφροδίτη : Δυο εβδομάδες χωρίς να δω τα μάτια σου. Τα μάτια σου αυτά που κάθε φορά με παρασύρουν σε μια θάλασσα ηδονής, συναισθημάτων, αισθήσεων, γεύσεων. Πέρασαν δυο εβδομάδες και είναι σαν να πέρασα μήνες μακριά σου.

και άφησε το κορμί της να αποκαλυφθεί μπροστά του.

Άρχισε να τον φιλάει υψώνοντας τα χείλη της
δίπλα στο αυτί του.

Αφροδίτη : Κάθε πρωί σηκωνόμουν και είχα την αίσθηση ότι ξυπνάς δίπλα μου. Στο μυαλό μου γυρνούσαν οι μέρες που για καλημέρα, εσύ με έκανες δική σου. Και η καρδιά, άνθιζε με το σώμα μου.

Άρχισε να του ψιθυρίζει και το σώμα της κόλλησε επάνω του.

Αχιλλέας : Πέρασαν μονάχα δυο εβδομάδες και ήταν τόσο, μα τόσο βασανιστικό.

Ψέλλισε και την πήρε στα χέρια του οδηγώντας την στο εσωτερικό του σπιτιού, ακουμπώντας την στον πάγκο.

Εκείνη τύλιξε τα πόδια της γύρω του και συνέχισε να τον αποπλανεί χωρίς δισταγμό. Καθώς τον φιλούσε και ξεκούμπωνε το πουκάμισο του, τον κοίταξε για άλλη μια φορά στα μάτια.

Αφροδίτη : Τα βράδια… Τα βράδια εκείνα μου έλειπες πιο πολύ. Όλα τα βράδια που γυρνούσα σπίτι, κοιτούσα με αγωνία μήπως σε βρω. Μήπως στεκόσουν πίσω απ’ την πόρτα να με τραβήξεις κοντά σου παρασύροντας με σε εκείνες τις ατελείωτες νύχτες πάθους. Τις νύχτες που έκανες τα πόδια μου να τρέμουν από την ανάγκη για τη σάρκα σου. Που η ηδονή ξεχείλιζε όπως τις στιγμές που τα κορμιά μας γίνονταν ένα.

Μη μπορώντας πια να παίξει το παιχνίδι της παραδόθηκε στη θέα του κορμιού της. Την ξάπλωσε με λαχτάρα θέλοντας να απολαύσει κάθε εκατοστό του για κάθε στιγμή που βρέθηκε μακριά της.

Τίποτα πια δεν υπήρχε γύρω τους. Η μουσική χάθηκε, τα κεριά έσβησαν, τα πάντα θόλωσαν. Μόνο οι δυο τους έχοντας παραδοθεί στο κάλεσμα της σάρκας, αγκαλιασμένοι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.


Έρωτας. Μια πράξη που έχει τη δύναμη να χαρίσει ζωή. Ο τρόπος που αισθανόμαστε και αντιμετωπίζουμε τον σύντροφό μας στον έρωτα, μπορεί να δείξει κομμάτια της ίδιας μας της προσωπικότητας ακόμα και της ψυχολογίας μας την κάθε στιγμή. Αντίστοιχα, έχει τη δύναμη να μας αλλάξει. Μια δύναμη, που μπορεί να παρασύρει τα πάντα γύρω της.

Διαβάσατε τη συμμετοχή μου στις Ασκήσεις σεναρίου όπου διοργάνωσε ο Γιάννης από το cinefil. Αφορμή για αυτή μου τη συμμετοχή, στάθηκε η σχετικά πρόσφατη επαφή με τα ερωτικά ημερολόγια της Αναΐς Νιν αλλά και η αποτυχημένη μου προσπάθεια να σκαρφιστώ κάτι χιουμοριστικό (μην κρυβόμαστε). 

Συγχαρητήρια σε όσους είχαν την χαρά να συμμετέχουν. Ξεχωριστή θέση στη βαθμολογία, αλλά και στην καρδιά μου, είχαν τα κείμενα της Αλεξάνδρας που κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις και έδωσαν τροφή για προβληματισμό αλλά και αισιοδοξία (τουλάχιστον σε εμένα),όπως και της Μαρίας Κανελλάκη όπου μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές γέλιου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όποιον μπήκε στον κόπο να διαβάσει αλλά και να διαλέξει τη συμμετοχή μου, χαρίζοντας μου την 11η θέση. 
Και κάπου εδώ, να σας ευχηθώ
ο έρωτας να χτυπάει πάντα την πόρτα σας!

Εικόνα : Pixabay.

Για περισσότερες ιστορίες, σκέψεις, πειράματα του μυαλού μπορείς να κάνεις μια βόλτα από τα social της σελίδας FacebookTwitter όπως επίσης και να εγγραφείς στο εβδομαδιαίοnewsletter που βρίσκεται πάνω δεξιά τοποθετώντας απλώς το e-mail σου.