Δώρα γεμάτα έμπνευση.

19
135

Η γειτονιά του blog έχει συνεχώς έναν μαγικό τρόπο να σε συναρπάζει. Απλώνει τους ιστούς της παντού και σε παρασέρνει χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις.

Προσωπικά, μου έχει δώσει σπουδαία πράγματα
και υπέροχα δώρα.

Πρόσφατα ήταν που δέχτηκα δώρα αγάπης από φίλους που γνώρισα σε τούτη τη διαφορετική γειτονιά. Σκέψεις και δημιουργίες από τη Μία, τιτιβίσματα από τη Σμαραγδένια, και έμπνευση από τη Μαρίνα.

Αρχικά ήταν η Μία που με επισκέφτηκε με τον διαγωνισμό που διοργάνωσε για τον 1ο χρόνο blogging στην προσωπική της σελίδα. Γέμισε το σπίτι πολύχρωμες δημιουργίες δικές της αποκλειστικά για εμένα και με βάση το χώρο και το ύφος του blog. Δώρα πλεκτά, τετράδια, δαχτυλίδια, υφασμάτινη τσάντα με φιγούρες από σκυλάκια και γλυκά, ήταν μερικά από τα δώρα που μου χάρισε.

Την ίδια μέρα και με λίγη ώρα καθυστέρηση, χτύπησε την πόρτα μου η Σμαραγδένια. Αφορμή; Ένα σχόλιο που της είχα κάνει για ένα περιοδικό της Κρήτης που αν και την έζησα 2 ολόκληρα χρόνια, δεν έπιασα ποτέ στα χέρια μου. Στην φάκελο, βρήκα δυο από αυτά γεμάτα με ήχους από τιτιβίσματα. Λέξεις και σκέψεις της ίδιας, γραμμένες χρόνια πριν για μικρά και μεγάλα παιδιά. Η συγκίνηση μου βαθύτατη αφού μέσα από την όμορφη αυτή κίνηση μα και την απλότητα του λόγου της είμαι σίγουρη πως και το δικό μου παιδί κάποια στιγμή θα πεταρίσει τα δικά του φτερά στον ρυθμό της.

Τελευταία μα σίγουρα όχι καταϊδρωμένη, μια νέα χρυσοχέρα βγαλμένη από αυτές τις γειτονιές. Η Μαρίνα Βισκαδουράκη. Την γνώρισα στο προηγούμενο blog και την συνάντησα σε τούτο μέσα από τις δημιουργίες της στο mint stitch. Το ταλέντο και τα χέρια της πλεγμένα σε πολύχρωμες κλωστές δεν με άφησε σίγουρα ασυγκίνητη. Έσπευσα να της παραγγείλω τα δικά μου δώρα για τη δική μου έμπνευση. Ένα υπέροχο banner με το όχι τόσο υπέροχο όνομα του και ένα μπρελόκ με το γράμμα Τ, για να τιμάμε και την οικογένεια του κύριου tomary παρακαλώ.

Βέβαια δεν είναι μονάχα αυτά, αφού μέσα από το blog συνάντησα και την Ελισάβετ. Μια υπέροχη μαμά που σκοπός της είναι να χτίσει τα παραμύθια στα δικά μας σποράκια. Υπογράφει τα little black books γεμάτα από τις δικές τους περιπέτειες, τυλιγμένα με χρώματα και λέξεις για τον καθένα ξεχωριστά! Αν και η λίστα αναμονής γεμίζει ένα ολόκληρο κάστρο με μικρούς πρωταγωνιστές, νομίζω πως είναι ξεχωριστά δώρα για τους μικρούς μας ήρωες! 

Και φυσικά, μην ξεχνάμε και τη δική μας Ανδρομέδα που με τα όμορφα χέρια της πλέκει κόσμους ολόκληρους! Τόσες χαρές έκανα μαζί της άλλωστε..

Είμαι άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ βαθιά οτιδήποτε γίνεται με προσωπική προσπάθεια, αγάπη και φροντίδα. Πολλές φορές μάλιστα εύχομαι να μπορούσαν και τα δικά μου χέρια να δημιουργήσουν κάτι τόσο μοναδικό. Αφού εκείνα αντιστέκονται όμως, εμφανίζεστε εσείς!

Καλές δημιουργίες σε όλους.
Αν είστε σαν κι εμένα, ας είναι τα δώρα σας μεγάλα χαμόγελα.
Σε μερικούς αρκεί.


Για περισσότερες ιστορίες, σκέψεις, πειράματα του μυαλού μπορείς να κάνεις μια βόλτα από τα social της σελίδας FacebookTwitter όπως επίσης και να εγγραφείς στο εβδομαδιαίοnewsletter που βρίσκεται πάνω δεξιά τοποθετώντας απλώς το e-mail σου.