Δράση – Αντίδραση

Σε ένα εργαστήριο, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των πειραμάτων υπάρχει μια δράση και μια αντίδραση.

Έτσι κι εδώ.

Θα συναντήσεις όλα εκείνα τα οποία διαμορφώνουν μια προσωπικότητα και επιδρούν στην ψυχολογία του ατόμου. Σκέψεις, συμπεριφορές, καταστάσεις του περιθωρίου και μη, προκαταλήψεις, ιδέες, λέξεις θα βρουν θέση τους στο μικροσκόπιο. 

Σκοπός των πειραμάτων, αποτελεί ο προβληματισμός αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ώστε να αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα στα γεγονότα που καθορίζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αλλά και απολαμβάνουμε τη ζωή.

Κάθε εγκέφαλος, αποτελείται από δυο ημισφαίρια.
Το αριστερό, όπου εξετάζει τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα της λογικής και το δεξί όπου υιοθετεί σε αυτές, μια πιο δημιουργική ματιά. Το πιο από τα δυο θα χρησιμοποιήσεις κάθε φορά, μπορεί να σε οδηγήσει σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια.

Στην προσπάθεια μου να εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο τις δυνατότητες και των δυο, θα μοιραστώ μαζί σου σκέψεις αλλά και εικόνες της καθημερινότητας, ιστορίες δικές μου ή της φαντασίας μου. Θα προσπαθήσω να αναζητήσω τις λύσεις μέσα από τη συζήτηση αλλά και χωρίς αυτή, γράφοντας γράμματα χωρίς παραλήπτη και πολλές φορές χωρίς αποστολέα. Αναπόσπαστο κομμάτι όλων η διάθεση να εξωτερικεύσω όσα δεν λέγονται ή όσα λέγονται με λάθος τρόπο.


Τώρα λοιπόν, πιστεύω πως έχεις πάρει μια μικρή ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήσεις σε αυτό το εργαστήριο. Από εσένα, πέρα από τη συντροφιά σου, περιμένω να λάβω τα σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και ιδέες να δουλέψουμε παρέα. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, θα χαρώ να φιλοξενήσω τα δικά σας κείμενα από την κατηγορία guest post.

Αν πάλι κάτι από τα παραπάνω δεν σε κάλυψε, μπορείς να επικοινωνήσεις με το εργαστήριο μέσω mail, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. 

e-mail : mindlab.nk@gmail.com

Μέχρι τότε, καλή ανάγνωση!
Κριαρά – Λάμπρου Νικολέτα