Από ψηλά.

19
149

Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε,από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο ,που στη στιγμή θα το ξεχάσεις

Στίχοι: Σώτια Τσώτου
Μουσική: Κώστας ΧατζήςΌλα τα τραγούδια λένε, έχουν να σου πουν μια ιστορία. Τι γίνεται όμως όταν ένα κομμάτι της δικής σου συνδέετε με κάποιο από αυτά; Όσα ανακαλώ όταν ακούω το συγκεκριμένο τραγούδι ξεκίνησαν μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου.  Εκεί όπου ο χρόνος πάγωσε και ο φόβος φώλιασε για χρόνια.

Και ύστερα…κοιτάς από ψηλά.

Ανάσα. Βαθιά. Καθαρή. Να δω από ψηλά και να καταφέρουν όλα να πάρουν την πραγματική τους διάσταση. Σήμερα αυτό που σκέφτομαι είναι λες και τούτο το κομμάτι θα καθόριζε και τον τρόπο που θέλω να βλέπω τη ζωή μέχρι σήμερα.

Πολλές φορές όταν το ακούω αναρωτιέμαι τι τελικά με ώθησε σε όλα αυτά χωρίς ωστόσο να ψάχνω την απάντηση. Και αυτό γιατί  μέσα μου οι στίχοι του λειτουργούν ως κάτι παραπάνω από μια απλή θύμηση μιας ιστορίας που ανήκει στο παρελθόν. Λειτουργούν ως μια υπενθύμιση του πως τελικά πρέπει να μάθω να αντιμετωπίζω το ίδιο το ταξίδι, να ζω στο τώρα και όχι με φαντάσματα του παρελθόντος. Σε τελική ανάλυση, αυτό που μου θυμίζει είναι για ‘μένα η μεγαλύτερη μου κατάκτηση.

Να σέβομαι.
Τον εαυτό μου.
Όσα έχω.
Την ίδια τη ζωή.

 

Για να ακούσεις μουσική μαζί μου, βάλε το πικάπ.


Για περισσότερες ιστορίες, σκέψεις, πειράματα του μυαλού μπορείς να κάνεις μια βόλτα από τα social της σελίδας FacebookGoogle + αλλά και στο Twitter ,όπως επίσης και να εγγραφείς στο εβδομαδιαίοnewsletter που βρίσκεται πάνω δεξιά τοποθετώντας απλώς το e-mail σου.