Σχετικά

Νικολέτα

Αφού ήρθες μέχρι εδώ, ήρθε η ώρα να με γνωρίσεις καλύτερα!
Είμαι η Νικολέτα. Μαμά ενός μπόμπιρα και σύζυγος ενός ψαρά που όταν ξύπνησε έγινε νεκροθάφτης. Για όλους εσάς, θα είναι απλά ο κύριος tomarys!

Μαζί, εκτός από τη ζωή, έχουμε συνυπάρξει και σε προηγούμενο blog. Σκέφτηκα λοιπόν να μην τον πετάξω σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι και να του επιτρέψω να τριγυρνάει κι εδώ που και που. Όπως σωστά καταλαβαίνεται, θα πρέπει να τον ανεχτείτε!

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα χωριό της Φθιώτιδας. Έχω περάσει 2 χρόνια στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, 4 στο Οικονομικό της Νομικής και ένα εξάμηνο στη σχολή δημιουργικής γραφής Tabula Rasa. Όπως πολύ σωστά καταλαβαίνεται, καμία από τις παραπάνω σχολές δεν στάθηκε αρκετά τυχερή να με κρατήσει περισσότερο.

Από μικρή, εκείνο που θυμάμαι έντονα είναι η αγάπη μου για το χαρτί. Σκέψεις, λέξεις, αναμνήσεις, ιστορίες, ένας κόσμος ολόκληρος αποτυπωμένος επάνω του. Κάπου κρυμμένη στις γραμμές θα με δεις να κλαίω, να γελάω, να φωνάζω, να ονειρεύομαι.

Μετράω αρκετά χρόνια από την πρώτη φορά που που ξεκίνησα το blogging. Ο λόγος που φεύγω, σχεδόν πάντα η αναβλητικότητα μου. Ο λόγος που κάθε φορά επιστρέφω, η επικοινωνία. Η ανάγκη μου αυτή να μοιραστώ, με φέρνει άλλη μια φορά πίσω. Έτοιμη να ανακαλύψω ακόμη ένα κομμάτι του εαυτού μου, γεμάτη διάθεση να περπατήσω στους χάρτες του μυαλού.

Την προηγούμενη φορά που επέστρεψα, στάθηκε αφορμή να γνωρίσω τον άνθρωπο της ζωής μου. Τώρα, λέτε να ήρθε η στιγμή να ανακαλύψω τους αριθμούς του τζόκερ;

Στο εργαστήριο αυτό λοιπόν, το πείραμα θα είναι ένα. Οι σκέψεις. Μια δεξαμενή σκέψεων γεμάτη χιούμορ, κριτική διάθεση, ένταση, χαρά, απογοήτευση.
Γεμάτη από εμένα, αλλά κι εσένα.
Η ζωή άλλωστε, αξίζει μόνο όταν την μοιράζεσαι! Καλώς όρισες και ετοιμάσου, γιατί στο εργαστήριο αυτό, κάθε σκέψη μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Αντέχεις να κοιτάξεις;

 

 


Για να ενημερώνεσαι για τις σκέψεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο εβδομαδιαίο newsletter που θα βρεις δεξιά από τα κείμενα, συμπληρώνοντας απλά το email σου.

 

Καλώς βρεθήκαμε!
Κριαρά – Λάμπρου Νικολέτα